Filters
تنظیمات
جستجو
Close
(0) تعداد
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

    کنسرو،غذای آماده

    مشاهده به عنوانن جدول فهرست
    مرتب سازی بر اساس
    نمایش در هر صفحه

    الویه مرغ نامی نو 200 گرم

    100,000

    الویه مرغ نامی نو 500 گرم

    200,000

    الویه کالباس نامی نو 500 گرم

    200,000

    بیف برگر دست ساز پمینا 500 گرم

    639,000

    پیتزا پپرونی مخصوص پمینا 440 گرم

    329,000
    پیتزا پپرونی یکی از قدیمی‌ترین و اصیل ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با سس تند، پنیر و کالباس پپرونی تهیه می شود.این پیتزای تند و خوش عطر محبوب ترین پیتزا در جهان است که در سرتاسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد. پیتزا پمینا تهیه‌ی این غذای اصیل و محبوب ایتالیایی را بسیار ساده کرده است. شما با لذت خوردن این پیتزای محبوب به اندازه باز کردن در فریزر فاصله دارید. کافی است پیتزا پپرونی پمینا را بدون یخ زدایی داخل فر، مایکروفر و یا آون تستر خود قرار دهید و از ترکیب طعم و عطر پپرونی، پنیر خوش عطر و نان منحصربفرد آن لذت ببرید. کیفیت پپرونی های استفاده شده در این پیتزا در کنار نان خوش طعم و عطر آن تجربه لذت بخشی را برای شما به ارمغان می آورد. شیوه آماده سازی فر (پیشنهاد ما) بدون نیاز به یخ‌زدایی جهت تجربه بهترین کیفیت پیتزا پمینا، از فر استفاده نمائید. فر را در دمای °C 220 تنظیم و روشن نمائید تا به دمای مورد نظر برسد. (15 الی 20 دقیقه) با توجه به دمای فر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است. مایکروفر (دارای کانوِکشن) بدون نیاز به یخ‌زدایی را در حالت کانوکشن در دمای °C 200 گرم نمائید. (به هیچ عنوان از حالت مایکروویو برای پخت پیتزا استفاده نکنید) پیتزا را روی سه‌پایه‌ی فلزی قرار دهید. با توجه به تفاوت دمای مایکروفر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است. آون تستر بدون نیاز به یخ‌زدایی را در دمای °C 200 به مدت 15 دقیقه گرم کنید. حالت گرما از بالا و پایین را در آون تستر روشن کنید. پخت به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که پنیر آن ذوب و طلايی گردد.

    پیتزا مخلوط رویال پمینا 450 گرم

    349,000
    پیتزای محبوب ایرانی با طعمی نوستالژیک شاید بهترین توصیف در خصوص پیتزا مخلوط رویال باشد. استفاده از ژامبون های با درصد بالا در کنار طعم سازی منحصربه‌فرد، این محصول را از پیتزاهای مشابه در بازار متمایز میکند. باتوجه به اینکه پیتزا پمینا نیاز به یخ زدایی ندارد این امکان را برای شما فراهم می آورد تا به راحتی و در کمترین زمان پیتزای خود را آماده و در کنار خانواده و دوستان نوش جان نمایید. شیوه آماده سازی فر (پیشنهاد ما) بدون نیاز به یخ‌زدایی جهت تجربه بهترین کیفیت پیتزا پمینا، از فر استفاده نمائید. فر را در دمای °C 220 تنظیم و روشن نمائید تا به دمای مورد نظر برسد. (15 الی 20 دقیقه) با توجه به دمای فر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است. مایکروفر (دارای کانوِکشن) بدون نیاز به یخ‌زدایی را در حالت کانوکشن در دمای °C 200 گرم نمائید. (به هیچ عنوان از حالت مایکروویو برای پخت پیتزا استفاده نکنید) پیتزا را روی سه‌پایه‌ی فلزی قرار دهید. با توجه به تفاوت دمای مایکروفر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است. آون تستر بدون نیاز به یخ‌زدایی را در دمای °C 200 به مدت 15 دقیقه گرم کنید. حالت گرما از بالا و پایین را در آون تستر روشن کنید. پخت به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که پنیر آن ذوب و طلايی گردد.

    پیتزا منجمد آماده گوشت بدون گلوتن سلینو 35 گرم

    492,000
    پیتزا گوشت بدون گلوتن سلینو مواد تشکیل دهنده نشاسته سیب زمینی پودر آب پنیر پودر پروتئین آب پنیر امولسیفایر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بیکینگ پودر پایدار کننده های خوراکی آب خمیر مایه روغن زیتون شکر نمک رب گوجه فرنگی بدون گلوتن پنیر موزارلا گوشت چرخ کرده زیتون پیتزای گوشت بدون گلوتن سلینو، علاوه بر اینکه مزه‌ای هیجان‌انگیز و وسوسه‌کننده‌ای دارد، خیلی هم زود آماده می‌شود. بیماران سلیاکی، افرادی که سیستم گوارش حساس به گلوتن دارند و حتی تمام افرادی که نگران سلامتی‌شان هستند، دیگر می‌توانند بدون هیچگونه نگرانی یک پیتزای خوشمزه و سالم را با طعم گوشت نوش جان کنند.

    تن ماهی با شوید در روغن پولک 180 گرم

    315,000

    تن ماهی با شوید در روغن تحفه 180 گرم

    250,000

    تن ماهی با فلفل قرمز تحفه 180 گرم

    299,000

    تن ماهی با لوبیا چیتی تحفه 230 گرم

    235,000
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • بعدی
    • آخر