پیتزا پپرونی یکی از قدیمیترین و اصیل ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با سس تند، پنیر و کالباس پپرونی تهیه می شود.این پیتزای تند و خوش عطر محبوب ترین پیتزا در جهان است که در سرتاسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد. پیتزا پمینا تهیهی این غذای اصیل و محبوب ایتالیایی را بسیار ساده کرده است. شما با لذت خوردن این پیتزای محبوب به اندازه باز کردن در فریزر فاصله دارید. کافی است پیتزا پپرونی پمینا را بدون یخ زدایی داخل فر، مایکروفر و یا آون تستر خود قرار دهید و از ترکیب طعم و عطر پپرونی، پنیر خوش عطر و نان منحصربفرد آن لذت ببرید. کیفیت پپرونی های استفاده شده در این پیتزا در کنار نان خوش طعم و عطر آن تجربه لذت بخشی را برای شما به ارمغان می آورد.
شیوه آماده سازی
فر (پیشنهاد ما) بدون نیاز به یخزدایی جهت تجربه بهترین کیفیت پیتزا پمینا، از فر استفاده نمائید. فر را در دمای °C 220 تنظیم و روشن نمائید تا به دمای مورد نظر برسد. (15 الی 20 دقیقه) با توجه به دمای فر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است.
مایکروفر (دارای کانوِکشن) بدون نیاز به یخزدایی را در حالت کانوکشن در دمای °C 200 گرم نمائید. (به هیچ عنوان از حالت مایکروویو برای پخت پیتزا استفاده نکنید) پیتزا را روی سهپایهی فلزی قرار دهید. با توجه به تفاوت دمای مایکروفر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است.
آون تستر بدون نیاز به یخزدایی را در دمای °C 200 به مدت 15 دقیقه گرم کنید. حالت گرما از بالا و پایین را در آون تستر روشن کنید. پخت به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که پنیر آن ذوب و طلايی گردد.
پیتزای محبوب ایرانی با طعمی نوستالژیک شاید بهترین توصیف در خصوص پیتزا مخلوط رویال باشد. استفاده از ژامبون های با درصد بالا در کنار طعم سازی منحصربهفرد، این محصول را از پیتزاهای مشابه در بازار متمایز میکند. باتوجه به اینکه پیتزا پمینا نیاز به یخ زدایی ندارد این امکان را برای شما فراهم می آورد تا به راحتی و در کمترین زمان پیتزای خود را آماده و در کنار خانواده و دوستان نوش جان نمایید.
شیوه آماده سازی
فر (پیشنهاد ما) بدون نیاز به یخزدایی جهت تجربه بهترین کیفیت پیتزا پمینا، از فر استفاده نمائید. فر را در دمای °C 220 تنظیم و روشن نمائید تا به دمای مورد نظر برسد. (15 الی 20 دقیقه) با توجه به دمای فر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است.
مایکروفر (دارای کانوِکشن) بدون نیاز به یخزدایی را در حالت کانوکشن در دمای °C 200 گرم نمائید. (به هیچ عنوان از حالت مایکروویو برای پخت پیتزا استفاده نکنید) پیتزا را روی سهپایهی فلزی قرار دهید. با توجه به تفاوت دمای مایکروفر، زمان پخت بین 7 الی 10 دقیقه تا زمانیکه پنیر ذوب و طلائی گردد، است.
آون تستر بدون نیاز به یخزدایی را در دمای °C 200 به مدت 15 دقیقه گرم کنید. حالت گرما از بالا و پایین را در آون تستر روشن کنید. پخت به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که پنیر آن ذوب و طلايی گردد.
پیتزا گوشت بدون گلوتن سلینو
مواد تشکیل دهنده
نشاسته سیب زمینی
پودر آب پنیر
پودر پروتئین آب پنیر
امولسیفایر
نشاسته اصلاح شده سیب زمینی
بیکینگ پودر
پایدار کننده های خوراکی
آب
خمیر مایه
روغن زیتون
شکر
نمک
رب گوجه فرنگی بدون گلوتن
پنیر موزارلا
گوشت چرخ کرده
زیتون
پیتزای گوشت بدون گلوتن سلینو، علاوه بر اینکه مزهای هیجانانگیز و وسوسهکنندهای دارد، خیلی هم زود آماده میشود. بیماران سلیاکی، افرادی که سیستم گوارش حساس به گلوتن دارند و حتی تمام افرادی که نگران سلامتیشان هستند، دیگر میتوانند بدون هیچگونه نگرانی یک پیتزای خوشمزه و سالم را با طعم گوشت نوش جان کنند.
شیوه آماده سازی
داخل خمیر یخ زدایی شده را با مواد دلخواه پر کرده و لبه های آن را توسط قالب مخصوص یا چنگال بهم بچسبانید و در روغن داغ سرخ نمایید تا پخته و طلایی شود.